Θετικές είναι οι προοπτικές για την SiEBEN για το 2016, καθώς η εταιρεία έχει καταγράψει αύξηση των πωλήσεων της κατά 26% σε σχέση με πέρσι, ενώ σύμφωνα με τις πιο απαισιόδοξες εκτιμήσεις, η εταιρεία θα κλείσει το έτος με αύξηση των πωλήσεων κατά 15%, όπως δήλωσε στο netfax ο Κωνσταντίνος Τζαβάρας, Managing Director της SiEBEN.

Στρατηγική της εταιρείας είναι να συνεχίσει να επενδύει στην ανάπτυξη και προώθηση των PocketBiz (field sales automation / CRM) και Marera (loyalty platform), όπως επίσης και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών (consulting services) στην υλοποίηση πληροφοριακών συστημάτων πωλήσεων και marketing, καθώς η τεχνογνωσία και η εμπειρία που έχει αποκτήσει με την υλοποίηση χιλιάδων τέτοιων συστημάτων είναι σημαντική. «Aντιλαμβανόμαστε πλήρως τις ανάγκες των εμπορικών διευθυντών και των διευθυντών marketing και μπορούμε να τις μετατρέψουμε σε επιτυχημένα πληροφοριακά συστήματα.

Στόχος μας είναι η SiEBEN να καθιερωθεί σαν ο Νο1 προμηθευτής λύσεων sales και marketing στην συνείδηση όλων των επαγγελματιών πωλήσεων και marketing στην ελληνική αγορά» επισημαίνει στο netfax o Kωνσταντίνος Τζαβάρας. Επιπλέον, μέσω της θυγατρικής της Pobuca, η SiEBEN αναπτύσσει ήδη και θα διαθέσει μέσα στο 1ο  τρίμηνο του 2017, δύο νέες λύσεις SaaS των PocketBiz και Marera. Συγκεκριμένα, το B2Bsales-ready, μια λύση SaaS για field sales automation και mobile CRM και το Campaigns-ready, μια cloud λύση για marketing campaigns.

Και οι δύο λύσεις θα παρέχουν βασική “out-of-the-box” λειτουργικότητα που θα επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να αποκτούν, μέσα σε λίγα λεπτά, ένα σύστημα field sales automation και loyalty και να πληρώνουν για αυτό ανάλογα με τους χρήστες και για όσο διάστημα το χρησιμοποιούν. Παράλληλα, θα παρέχεται upgrade path προς τα enterprise-grade συστήματα PocketBiz και Marera για όσες επιχειρήσεις αποφασίσουν να προχωρήσουν σε πιο σύνθετα συστήματα και διαδικασίες.