Τρία βραβεία κατέκτησε η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ στα IMPACT BITE Awards 2019. Με χρυσό βραβείο διακρίθηκε στην ενότητα “Business Intelligence & Analytics”.

Αντικείμενο του έργου ήταν η προσωποποιημένη προσέγγιση και ικανοποίηση των ιδιαίτερων και διακριτών ανα γκών των πελατών των καταστημάτων της εταιρείας, η οποία έγινε εφικτή αναπτύσσοντας Artificial Intelligence τεχνικές και εφαρμόζοντας στατιστικούς αλγορίθμους σε μεγάλο όγκο δεδομένων.

Με αργυρό βραβείο διακρίθηκε στην ενότητα ”Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών” για το ExpApp. Μια εφαρμογή που δημιουργεί ένα ψηφιακό γραφείο/ σύμβουλο στα χέρια των υπευθύνων ανάπτυξης δικτύου ειδικών συνεργατών. Δεύτερο αργυρό βραβείο κατέκτησε στην ενότητα “Business Performance Management” για το MasTiming.

Μια εφαρμογή που εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο όλους τους οικονομετρικούς δείκτες που επηρεάζονται τη στιγμή της πώλησης. Τα βραβεία για την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. παρέλαβαν: Ο Σάββας Τορτοπίδης, Διευθυντής Πληροφορικής, ο Κυριάκος Παντουβάκης, Analytics Manager, η Ελευθερία Μάττα, Data Analyst και ο Νίκος Παπαδόπουλος, Programmer/Analyst.