Η Printec συνεργάζεται με τη Zhejiang LiBiao Robot Co., Ltd και φέρνουν στην ελληνική αγορά το ρομποτικό σύστημα διαλογής. Τα συστήματα διαλογής της Libiao, τα οποία βασίζονται σε ρομπότ – AMRs (Autonomous Mobile Robots) – είναι εργονομικά, με μικρότερο αποτύπωμα και μεγαλύτερη χωρητικότητα, συγκριτικά με άλλα αντίστοιχα συστήματα AMR. Λόγω του μεγέθους των ρομπότ, το συγκεκριμένο σύστημα διαλογής δεν απαιτεί υψηλές επενδύσεις κεφαλαίου και η εγκατάστασή του είναι εύκολη και γρήγορη.

Το σύστημα αυτό μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω και η τεχνολογία είναι πλήρως φορητή, δηλαδή μπορεί να απεγκατασταθεί, να μεταφερθεί και να προσαρμοστεί εύκολα σε νέα εγκατάσταση, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Μέχρι στιγμής, πάνω από 20.000 ρομπότ της Libiao δραστηριοποιούνται στην Κίνα, τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Νοτιοανατολική Ασία, σε πολλές εγκαταστάσεις πελατών παγκοσμίως. Η Printec θα είναι συνεργάτης της Libiao σε όλες τις χώρες λειτουργίας της και με αποκλειστική συνεργασία σε Ελλάδα και Κύπρο.