Υπερέβησαν τις 3.500 οι αιτήσεις συμμετοχής νέων πτυχιούχων στον τρίτο κύκλο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς, Project Future.

Οι νέοι που έχουν υποβάλλει αίτηση -ο αριθμός τους ήταν κατά 45% μεγαλύτερος από εκείνον του δεύτερου κύκλου- περνούν τώρα από το στάδιο του game based assesment που περιλαμβάνει τεστ ικανότητας και προσωπικότητας. Θα ακολουθήσει η διαδικασία του Live Assesment, των συνεντεύξεων με στελέχη της αγοράς και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μέρος της εκπαίδευσης, το 3Day Training, στις 13-15 Νοεμβρίου στην Αθήνα και στις 26-28 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Οι εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις στους πυλώνες Digital Marketing, Supply Chain, Data Science και Java, θα πραγματοποιηθούν από τις 18 Νοεμβρίου μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου στην Αθήνα και από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Το Project Future συνδέει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας, παρέχοντας σε νέους πτυχιούχους εξειδικευμένες γνώσεις που θα τους βοηθήσουν στην προσωπική και επαγγελματική τους ανέλιξη.