Το Ελληνικό Ινστιτούτο Διοίκησης Έργων (PMI-Greece Chapter) και η BOUSSIAS διοργανώνουν για 4η χρονιά το Project Management Congress 2009, στις 26 Νοεμβρίου, στο Αμφιθέατρο της OTE Academy.

Το συνέδριο, με τίτλο “In search of excellence – the advantage of the Project Management Office (PMO)”, έχει στόχο να αναδείξει την αξία της δημιουργίας Project Management Office στους κόλπους των εταιρειών. Αναγνωρίζοντας τις πιέσεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες επιχειρήσεις, και μάλιστα εν μέσω οικονομικής ύφεσης, το Project Management Congress 2009, θα δείξει πώς η συστηματική χρήση διαδικασιών Διοίκησης Έργων και το PMO μπορούν να αναδειχτούν σε κρίσιμους παράγοντες επιτυχίας.

Μέσα από τις παρουσιάσεις τους, κορυφαίοι διεθνείς ομιλητές θα μοιραστούν με το ελληνικό κοινό την εμπειρία τους, τις γνώσεις τους, καθώς και βέλτιστες πρακτικές για την επιτυχημένη υλοποίηση και λειτουργία του PMO. Η παρακολούθηση του συνεδρίου εξασφαλίζει στους πιστοποιημένους Project Managers 8 PDUs. Περισσότερες πληροφορίες για τη θεματολογία, το πρόγραμμα και τους ομιλητές του συνεδρίου μπορείτε να βρείτε στο www.pmcongress.gr.