Εαν ένας επιχειρηματίας είναι μόνος στο επιχειρηματικό του ταξίδι, ο οργανισμός EO Greece μπορεί να τον βοηθήσει. Αυτή την περίοδο οργανισμός δέχεται αιτήσεις για νέα μέλη.

Η συμμετοχή στον οργανισμό γίνεται μέσα απο forums όπου οι επιχειρηματίες συναντιούνται και συζητούν, ανταλλάσοντας εμπειρίες κάτω απο κανόνες εμπιστευτικότητας, με σταθερές μηνιαίες συναντήσεις, συμμετέχουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις, έχουν on line resources και λαμβάνουν πρόσβαση στα διεθνή communities του οργανισμού.

Υπάρχει ένα δοκιμασμένο σύστημα υποστήριξης που βοηθάει τον επιχειρηματία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, άμεσα.

Οι παρακάτω είναι οι τρεις βασικοί λόγοι που οι επιχειρηματίες γίνονται μέλη του οργανισμού:

    1. Υποστήριξη: ως επιχειρηματίας χρειάζεσαι ένα δίκτυο γνωριμιών και επαφές με άλλους επιχειρηματιές που μιλούν την γλώσσα σου και κατανοούν τις δυσκολίες σου. Το ΕΟ παράχει ένα δίκτυο υποστήριξης με εμπιστευτηκότητα, χωρίς κριτική, και μακροπρόθεσμη προοπτική για την προσωπική και επαγγελματική πλευρά του επιχειρηματία.
    2. Ανάπτυξη: απο μηνιαίες εκδήλώσεις και on line περιεχόμενο καθώς και διεθνή προγράμματα επαγγελματικής ανάπτυξης, το EO βοηθάει στην μάθηση και ανάπτυξη του επιχειρηματία
    3. Χρήσιμες Επαφές: Ενας επιχειρηματίας είναι δύκολο να συναντήσει ανθρώπους σαν αυτόν, άτομα που να τον κατανοούν και να είναι στην θέση του. Μέσω του οργανισμού τα μέλη του συναντούν ανθρώπους σαν αυτούς, δημιουργούν φίλους και σχέσεις ζωής. Τους δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσουν mentors και ένα πλούσιο δίκτυο επαφών, σημαντικό μέρος της επιχειρηματικούς τους πορείας.

Το Entrepreneurs’ Organisation ιδρύθηκε το 1972 και είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός με περισσότερα απο 13.000 μέλη επιχειρηματίες σε 58 χώρες ενώ οι επιχειρήσεις των μελών αποσχολούν πάνω απο 3,4 εκ άτομα προσωπικό.

Λένε ότι είσαι ο μέσος όρος των πέντε ατόμων που δαπανάς των περισσότερο χρόνο μαζί. Το ΕΟ δίνει την δυνατότητα στον επιχειρηματία να γίνει μέλος σε μία ομάδα ατόμων όπου θα έχει υποστήριξη και ενθάρρυνση για την επίτευξη των στόχων του.

Η ανάπτυξη μίας επιχείρησης είναι δύσκολο έργο και αδύνατον να γίνει χωρίς ένα δίκτυο κατάλληλης υποστήριξης.

Για να μάθετε πως μπορεί το ΕΟ να σας βοηθήσει επικοινωνήστε να τον οργανισμό στην Ελλάδα και συμμετάσχετε σε ένα απο τα open events που διοργανώνονται στην Αθήνα.