Σε μια εποχή ταχύρρυθμων αλλαγών και ραγδαίων εξελίξεων στο εργασιακό περιβάλλον, η Xerox διακρίνεται όχι μόνο για τις πρωτοβουλίες της στον ψηφιακό μετασχηματισμό, αλλά και για την ολοκληρωμένη προσέγγισή της σε θέματα κυβερνοασφάλειας.

Αναγνωρίζοντας ότι οι οργανισμοί σε παγκόσμια κλίμακα προσανατολίζονται προς υβριδικά μοντέλα εργασίας και διαβλέποντας ότι η ανάγκη για αξιόπιστες ψηφιακές λύσεις και ισχυρά μέτρα ασφαλείας είναι πιο επιτακτική από ποτέ, η Xerox, αξιοποιεί την ισχυρή κληρονομιά στη διαχείριση εγγράφων και επαναπροσδιορίζει την εμπειρία των πελατών της και στην επιχειρησιακή ασφάλεια, στη νέα ψηφιακή εποχή.

Στον πυρήνα του ψηφιακού μετασχηματισμού της Xerox βρίσκεται η δέσμευσή της για την αξιοποίηση υπηρεσιών προηγμένης τεχνολογίας, με στόχο την αναβάθμιση των παραδοσιακών ροών εργασίας, την αύξηση της παραγωγικότητας και τη διευκόλυνση της συνεργασίας στον εργασιακό χώρο. Μέσω καινοτόμων λύσεων στη διαχείριση εγγράφων ενθαρρύνει τους οργανισμούς να μεταβούν από τις παραδοσιακές λύσεις που βασίζονται στο χαρτί, σε ένα μέλλον βασισμένο στην ψηφιακή αποδοτικότητα και τη συνδεσιμότητα. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός ενισχύεται περαιτέρω από την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης και του machine learning, επιτρέποντας την έξυπνη αυτοματοποίηση που βελτιστοποιεί τις διαδικασίες και τη λήψη αποφάσεων, με ταχύτητα και ακρίβεια.

Οι προκλήσεις της Κυβερνοασφάλειας
Ωστόσο, η ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών εκτός από σημαντικές ευκαιρίες φέρει και σημαντικές προκλήσεις, ιδιαίτερα στο επίπεδο της κυβερνοασφάλειας. Κι αυτό λόγω του γεγονότος ότι στους σύγχρονους εργασιακούς χώρους αυξάνεται σημαντικά και η εξάρτηση από τη σύνδεση στο διαδίκτυο. Σε αυτή την κατεύθυνση, η στρατηγική προσέγγιση κυβερνοασφάλειας της Xerox είναι εξίσου ισχυρή με την ατζέντα της για ψηφιακό μετασχηματισμό.

Με την υιοθέτηση ενός Zero Trust σχεδιασμού, που καλύπτει hardware, software, διαδικασίες και περιεχόμενο, καθώς και λύσεις και υπηρεσίες που βασίζονται στο cloud, στην ασφάλεια των πολυλειτουργικών εκτυπωτών (MFP)/εκτυπωτών, στην ασφάλεια λογισμικού firmware των MFP/εκτυπωτών και στις διαδικασίες διαχείρισης στόλου, η Xerox εγγυάται την προστασία των επιχειρησιακών δεδομένων και δικτύων. Παράλληλα, οι συσκευές που υποστηρίζουν την τεχνολογία ConnectKey® της Xerox αντανακλούν εξίσου τη δέσμευση της εταιρείας για ασφάλεια, μέσα από μια τετραπλή προσέγγιση, που περιλαμβάνει την πρόληψη, τον εντοπισμό, την προστασία και εξωτερικές συνεργασίες με κορυφαίους εταίρους στον τομέα, όπως την Trellix® και τη Cisco®. Από την πιστοποίηση χρηστών και τα μέτρα ελέγχου πρόσβασης, μέχρι την επαλήθευση του λογισμικού firmware, η Xerox θέτει υψηλά τον πήχη για την ασφάλεια στον εργασιακό χώρο. Την ίδια στιγμή η εταιρεία επενδύει στις τελευταίες τεχνολογίες ασφαλείας ΙΤ, συνεργάζεται με ειδικούς του κλάδου και ενθαρρύνει την εκπαίδευση των εργαζομένων σχετικά με τις νέες μορφές επιθέσεων κοινωνικής μηχανικής.

H εταιρεία αναγνωρίζεται διαχρονικά για την καινοτομία και την ασφάλεια που προσφέρει στον ψηφιακό χώρο, όπως αποδεικνύεται και από την έκτη συνεχόμενη διάκρισή της από την Keypoint Intelligence, με το βραβείο Buyers Lab (BLI) 2024 Smart Workplace Software Line of the Year.
Η Xerox ως συνοδοιπόρος κάθε Οργανισμού στο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού δείχνει στην πράξη τη δέσμευσή της για την κυβερνοασφάλεια. Με προτεραιότητα την ενίσχυση της επιχειρησιακής αποδοτικότητας και της εμπειρίας των πελατών, εξασφαλίζει ισχυρές ψηφιακές υποδομές, που αποτελούν τη βάση για την ομαλή ψηφιακή μετάβαση. Καθώς οι οργανισμοί έρχονται αντιμέτωποι με τις προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής, οι πρωτοβουλίες της Xerox γίνονται οδηγός για την ενσωμάτωση υπηρεσιών και λύσεων προηγμένης τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλέστερο ψηφιακό μέλλον.