Με οδηγό την οικονομία, την απλότητα και την ειλικρίνεια που αποτελούν βασικές της αξίες, η Q φέρνει καινοτομίες που αλλάζουν την εμπειρία των πελατών παρουσιάζοντας τα νέα πακέτα καρτοκινητής Κιου Σταρ, καθώς και νέες οnline υπηρεσίες όπως Κομιούνιτι, Κονέ, Κιου Σοπ, και Μποτ.

Τα νέα πακέτα καρτοκινητής ενεργοποιούνται μια φορά και ανανεώνονται αυτόματα κάθε μήνα, έχουν χρέωση ανά δευτερόλεπτο στα λεπτά ομιλίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ όσα λεπτά ομιλίας ή ΜΒ δεν καταναλώθηκαν, μεταφέρονται αυτόματα στον επόμενο μήνα. Παράλληλα η Q δημιούργησε τη δική της online κοινότητα, το Κομιούνιτι, στο οποίο μπορούν να γίνουν μέλη όλοι, μοιράζοντας απόψεις και ιδέες, ενώ μπορούν να συμμετέχουν σε εθελοντικές δράσεις και διαγωνισμούς.

Με το refer a friend σχήμα, για κάθε φίλο που φέρνουν οι συνδρομητές στην Q κερδίζουν από 12GB ο καθένας με διάρκεια 12 μήνες. Ένας ακόμα σημαντικός νεωτερισμός είναι το Κιου Σοπ, ένα ολοκληρωμένο e-shop μεταχειρισμένων συσκευών στην Ελλάδα. Επιπλέον, η Q δημιουργεί ένα νέο κανάλι επικοινωνίας με τους φαν της στο Messenger, το μποτ.

Το Μποτ αποτελεί το chat bot της Q στο οποίο οι χρήστες βρίσκουν απαντήσεις σε κάθε απορία τους για τα πακέτα της Q, τις υπηρεσίες και τις δυνατότητές τους μέσα από έτοιμες ερωταπαντήσεις, εύκολα και γρήγορα. Επίσης μπορούν να παραγγείλουν νέα sim κάρτα και να μαθαίνουν για νέες προσφορές. Σύντομα θα προστεθούν και άλλες νέες δυνατότητες στο Μποτ.