Η Vivodi Telecom προχωρά στην ενοποίηση των υπηρεσιών Triple Play με υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας.

Από 1η Ιουλίου του 2008, η Vivodi ξεκινά την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας «Quad by Vivodi», η οποία περιλαμβάνει την παροχή broadband Internet, ψηφιακής τηλεόρασης μαζί με σταθερή και κινητή τηλεφωνία σε μία και μόνο συσκευή, που λειτουργεί τόσο ως σταθερό τηλέφωνο όσο και ως κινητό. Όταν ο χρήστης είναι στο σπίτι χρησιμοποιεί τη συσκευή του ως μία ασύρματη συσκευή σταθερής τηλεφωνίας αλλά και σαν κινητό ταυτόχρονα ενώ όταν βρίσκεται εκτός χρησιμοποιεί την ίδια συσκευή ως κινητό τηλέφωνο.

Με την έναρξη της εμπορικής διάθεσης της υπηρεσίας, η εταιρεία θα παρέχει τη συσκευή Dual Mode (GSM & WiFI) Pirelli DP-L10, η οποία πήρε βραβείο Info Vision Awards από τα μέλη της IEC (International Engineering Consortium) ως το καλύτερο  Broadband Appliances, Devices and Home Networking category στο Broadband World Forum Europe 2007.

Η συσκευή είναι αποκλειστικά «branded» για το δίκτυο της Vivodi, η οποία επιτυγχάνει τη «σύνδεση» της σταθερής με την κινητή τηλεφωνία προσφέροντας ταυτόχρονα όλες τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας αναγνώρισης και αναμονής κλήσεων, SMS, MMS, GPRS, ringtones κ.ά.

Στο μέλλον, θα προστεθεί και μία γκάμα από συσκευές, οι οποίες θα εξυπηρετούν, τόσο τους οικιακούς όσο και τους εταιρικούς συνδρομητές της αγοράς. H υπηρεσία θα μπορεί να διατίθεται μέσω των πακέτων της Vivodi, Telefonet+ καθώς και cableTV, ως επιπρόσθετη υπηρεσία με μηνιαίο πάγιο 5,90 ευρώ και τέλος ενεργοποίησης 7 ευρώ ενώ δεν υφίσταται τέλος απενεργοποίησης.