Στους ίδιους ρυθμούς ανάπτυξης με τους περσινούς αναμένεται να κινηθεί και φέτος η Real Consulting, όπως δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της εισηγμένης, Διονυσία Καρατζά, κατά τη διάρκεια της χτεσινής γενικής συνέλευσης των μετόχων.

Να σημειωθεί πως το 2023 η εταιρεία σημείωσε αύξηση πωλήσεων κατά 24% καταγράφοντας κύκλο εργασιών 30,3 εκατ. ευρώ, έναντι 24,4 εκατ. ευρώ τη χρήση 2022 ενώ τα EBITDA ανήλθαν σε 5 εκατ. εμφανίζοντας αύξηση 39% σε σχέση με την προηγούμενη χρήση.

«Το πλάνο μας για το 2024 περιλαμβάνει οργανική ανάπτυξη και ανάπτυξη μέσα από εξαγορές. Η στόχευσή μας εξακολουθεί και είναι στους τομείς που γνωρίζουμε καλά και έχουν προστιθέμενη αξία για εμάς και είμαστε υπερήφανοι που έχουμε ήδη υπογράψει την καταλυτική συμμετοχή μας στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ με τις state of the art τεχνολογίες της SAP» σημείωσε η κυρία Καρατζά.

Η χτεσινή γενική συνέλευση έδωσε το «πράσινο φως» για την έναρξη των ενεργειών με στόχο την εισαγωγή του συνόλου των κοινών μετοχών της εταιρείας στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, από την Εναλλακτική Αγορά. To έναυσμα θα δοθεί, ουσιαστικά, στα μέσα Σεπτέμβρη, με τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων εξαμήνου. Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, αν τα πράγματα εξελιχθούν βάσει του προγραμματισμού, η μετάταξη στην Κύρια Αγορά θα ολοκληρωθεί προς το τέλος του χρόνου ή στις αρχές του επόμενου.