Η Regate A.E. εγκατέστησε το συνδρομητικό σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate On Demand στην εταιρεία Χρ. Ζησόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της εμπορίας ειδών διατροφής και τυποποιημένων σνακς (Tasty Foods) με έδρα στη Λαμία.

Η Χρ. Ζησόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε., έχοντας εμπειρία από παλαιότερη λύση φορητής παραγγελιοληψίας, αναζήτησε μια νέα σύγχρονη λύση, η οποία θα είναι συνδρομητική, εύκολη στη χρήση από την ομάδα πωλήσεών της και θα διασυνδέεται πλήρως με το εμπορολογιστικό σύστημα (Eurofasma) της εταιρείας. Κατόπιν αξιολόγησης εναλλακτικών λύσεων, η εταιρεία κατέληξε στο BizeGate On Demand.

Ειδικότερα, έχοντας επιλέξει την έκδοση BizeGate On Demand Base II, η Χρ. Ζησόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε. καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των πωλητών της εταιρείας, με δυνατότητες όπως πλήρη ενσωμάτωση της εμπορικής-πιστωτικής πολιτικής για κάθε πελάτη της εταιρείας, φορητή παραγγελιοληψία, διαχείριση πελατολογίου, διαχείριση ατζέντας και δρομολογίων, καρτέλες πελατών (ευρετήρια παραγγελιών, καρτέλες χρεω-πιστώσεων), υποστήριξη GPS, εισπράξεις-ταμείο, υποστήριξη Barcodes, κ.ά. Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους πωλητές της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές Samsung OMNIA II, με ενσωματωμένο Bluetooth και GPS.