Με τίτλο «Greece Open For Business», το 6ο ετήσιο συνέδριο του οργανισμού Reload Greece, RG Connect19, στοχεύει στην κινητοποίηση της διασποράς για την προώθηση καινοτόμων επενδύσεων στην Ελλάδα.

Με τη συμμετοχή κορυφαίων διεθνών ομιλητών από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, τα Βαλκάνια, τα Η.Α.Ε και την Ιαπωνία πρακτικά σεμινάρια και ευκαιρίες δικτύωσης, το RG Connect19 είναι ο τόπος συνάντησης για την επιχειρηματική και επαγγελματική κοινότητα στο Λονδίνο. Το φετινό συνέδριο θα τρέξει με τρία ταυτόχρονα δρώμενα ‘Connect, Learn και Inspire’. Διακεκριμένοι ηγέτες και ειδικοί από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματιών, επενδυτών, επαγγελματιών, ακαδημαϊκών και πολιτικών, θα μοιραστούν τις απόψεις και τις γνώσεις τους για σημαντικά θέματα που αφορούν το επιχειρείν και τις νέες τεχνολογίες.

Ο Μιχάλης Ιακωβίδης, Πρόεδρος του Sir Donald Gordon Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας στο London Business School, είπε «To RG Connect είναι ένα ξεχωριστό συνέδριο, το οποίο φέρνει κοντά επιτυχημένους Έλληνες επιχειρηματίες, τους πιο επίδοξους επιχειρηματίες της ελληνικής διασποράς καθώς και εκείνους που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα. Το συνέδριο του Reload Greece έχει εξελιχθεί από ένα απλό σημείο συνάντησης των ενδιαφερόμενων για την Ελληνική επιχειρηματικότητα, σε μια ανεκτίμητη εκδήλωση με εξαιρετικές συζητήσεις γύρω από νέες τεχνολογίες, αγορές, τάσεις και επιχειρηματικά μοντέλα». Το συνέδριο θα αναμεταδοθεί «ζωντανά» εδώ.