Εν μέσω της ευρείας ακύρωσης μεγάλων συνεδρίων κάθε είδους παγκοσμίως, η ομάδα του OpenExo -το οποίο συνδέει επαγγελματίες διεθνούς βεληνεκούς για τη διερεύνηση της μεταμόρφωσης του παγκόσμιου οικοσυστήματος- με γρήγορα αντανακλαστικά ανακοίνωσε το ExO World Digital Summit 2020, ένα παγκόσμιο, online τριήμερο γεγονός, που θα συγκεντρώσει τους κορυφαίους διανοούμενους της εποχής μας για να συζητήσουν την σημερινή παγκόσμια κατάσταση και να αναδείξουν τις καλύτερες λύσεις για τις πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε.

Με αφορμή την κρίση του κορωνοϊού, η διάσκεψη θα εξετάσει αναλυτικά το μέλλον της οικονομίας, του παγκόσμιου εμπορίου και της υγείας, ξαναχτίζοντας παγκόσμιους θεσμούς. «Μπορούμε να επιλέξουμε να μείνουμε απομονωμένοι σε αυτή την δύσκολη εποχή, ή, μπορούμε να ενωθούμε και να ξεκινήσουμε μια παγκόσμια συζήτηση για το μέλλον μας και πώς μπορούμε να το μετατρέψουμε, κάνοντάς το ακόμα καλύτερο. Θα μοιραστούμε εργαλεία αλλαγής με εφαρμογή σε προσωπικό, εταιρικό ή και θεσμικό επίπεδο, σε αυτή δύσκολη εποχή» ανέφερε ο πρόεδρος και ιδρυτής του OpenExO, Salim Ismail.

Αξιοποιώντας τις γνώσεις περισσότερων από 3.500 «OpenExO» επενδυτών, συμβούλων και πρωτοπόρων ειδικών σε σειρά θεμάτων, όπως επίσης και τη μοναδική αξία που προσφέρει το παγκόσμιο δίκτυο του Singularity University, η διάσκεψη θα λάβει μέρος «ψηφιακά» από 14 έως 16 Απριλίου. Η ψηφιακή πλατφόρμα επιτρέπει μέχρι 100.000 συμμετέχοντες που θα επικοινωνήσουν, θα εμπνεύσουν και θα συνεργαστούν, παρακολουθώντας σημαντικούς διανοούμενους παγκόσμιας εμβέλειας, οργανώσεις και ηγέτες από όλο τον κόσμο.

Ambassador του event για την Ελλάδα είναι η BOUSSIAS. Κλείστε θέση Εδώ.