Τις 10 εκατ. πωλήσεις ξεπέρασε σε λιγότερο από ένα μήνα από την κυκλοφορία του το Samsung GALAXY S4. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας στην παγκόσμια αγορά ήταν η 27η Απριλίου, υπολογίζεται ότι τέσσερα GALAXY S4 πωλούνται κάθε δευτερόλεπτο.

Οι πωλήσεις του GALAXY S4 αποτελούν νέο ρεκόρ για τη Samsung, καθώς οι προκάτοχοί του χρειάστηκαν μεγαλύτερο διάστημα για να προσεγγίσουν το στόχο των 10 εκατομμυρίων πωλήσεων (50 μέρες για το GALAXY S III το 2012, πέντε μήνες για το GALAXY S II και επτά μήνες για το GALAXY S).

Το GALAXY S4 έχει την πρώτη Full HD Super AMOLED οθόνη στον κόσμο, διαθέτει επίσης λειτουργία «Dual Camera», η οποία επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση και των δύο φωτογραφικών μηχανών, στη μπροστινή και πίσω όψη, ενώ μεταξύ των καινοτόμων λειτουργιών του είναι τα Air View και Air Gesture, αλλά και το S Health. Το Samsung GALAXY S4 είναι ήδη διαθέσιμο σε περισσότερες από 110 χώρες, ενώ σταδιακά θα διατεθεί σε συνολικά 155 χώρες σε συνεργασία με τους 327 συνεργάτες της εταιρείας.