Η SAP AG και η Cisco ανακοίνωσαν τη διαθεσιμότητα μίας σύνθετης εφαρμογής που θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να ενισχύσουν το απόρρητο των δεδομένων τους σε όλο το δίκτυο της επιχείρησης.

Η λύση είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίξει συνεχή, ορατή συμμόρφωση με τις πολιτικές διατήρησης απορρήτου δεδομένων.

Συνδυάζοντας τις λύσεις SAP που αφορούν στη διακυβέρνηση, τον κίνδυνο και τη συμμόρφωση με τις Cisco intelligent network services, η σύνθετη εφαρμογή Data Privacy που δημιουργήθηκε από τις δύο εταιρείες επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ενισχύσουν σε πραγματικό χρόνο τις πολιτικές διατήρησης απορρήτου δεδομένων, τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο, σε όλη την επιχείρηση.

Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια του SAP TechEd 2008, της εκδήλωσης για το πελατοκεντρικό οικοσύστημα της SAP, που διοργανώθηκε στο Βερολίνο από τις 14  έως τις 16 Οκτωβρίου.