Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το SAP Forum 09, ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια επιχειρησιακής τεχνολογίας στην Ελλάδα, που διοργάνωσε η SAP Hellas και οι συνεργάτες της, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Το φετινό SAP Forum επικεντρώθηκε στις στρατηγικές που καλούνται να ακολουθήσουν οι επιχειρήσεις, ώστε να διασφαλίσουν την επιχειρησιακή τους συνέχεια στο πλαίσιο της παρούσας οικονομικής συγκυρίας.

Τις εργασίες του συνεδρίου παρακολούθησαν περίπου 600 στελέχη επιχειρήσεων που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν γύρω από στοχευμένες επενδύσεις σε έξυπνες λύσεις πληροφορικής και πως αυτές μπορούν να υποστηρίξουν τη μελλοντική τους επιτυχία.
Ο Μάνος Ραπτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της SAP για την Ελλάδα και την Κύπρο, άνοιξε τις εργασίες του Συνεδρίου, αναφερόμενος στη σημασία της αναζήτησης ρεαλιστικών και εφαρμόσιμων λύσεων, στο πλαίσιο του υπάρχοντος επιχειρηματικού περιβάλλοντος, οπού οι επιχειρήσεις καλούνται να επιτύχουν ανταγωνιστικούς στόχους με το μικρότερο δυνατό κόστος. Η ολομέλεια συνεχίστηκε με την παρουσίαση του Hans Peter Klaey, President SME, Corporate Officer και μέλος του Δ.Σ. της SAP AG, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πάνελ ομιλητών με την παρουσία σημαντικών πελατών της SAP, οι οποίοι παρουσίασαν την άποψη τους για το πώς η τεχνολογία βοηθά να θέσουν σε εφαρμογή τα επιχειρηματικά τους πλάνα και να βελτιστοποιήσουν απαραίτητες για την επιχειρησιακή συνέχεια διαδικασίες.