Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το SAP Forum 2010, ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια επιχειρησιακής τεχνολογίας στην Ελλάδα, το οποίο διοργάνωσαν η SAP Hellas και οι συνεργάτες της, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Εστιάζοντας στην Επιχειρηματικότητα, το φετινό SAP Forum στάθηκε στην αξιοποίηση πρωτοποριακών λύσεων που μπορούν να μετατρέψουν την Καινοτομία σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις. Το συνέδριο παρακολούθησαν περισσότερα από 600 στελέχη επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους. Το βασικό συμπέρασμα του SAP Forum 2010 ήταν η ανάγκη ενίσχυσης της Καινοτομίας και της Επιχειρηματικότητας, ώστε οι επιχειρήσεις να μπορούν να προσαρμόζονται συνεχώς στις συνθήκες της σύγχρονης οικονομικής πραγματικότητας. Αυτό αναδείχθηκε από την παρουσίαση του Μάνου Ραπτόπουλου, Διευθύνοντος Συμβούλου της SAP για την Ελλάδα και την Κύπρο, ο οποίος άνοιξε τις εργασίες του συνεδρίου.

Ο Μ. Ραπτόπουλος σημείωσε ότι η εφαρμοσμένη καινοτομία είναι σήμερα περισσότερο απαραίτητη από ποτέ, καθώς μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει τόνωση της ενεργής επιχειρηματικότητας και να δημιουργηθούν προϋποθέσεις επιτυχίας. Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Jeffrey Word, Vice President of Product Strategy της SAP AG, ο οποίος ήταν και ο κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του, ο J. Word επικεντρώθηκε στην επιτάχυνση του ρυθμού των αλλαγών και στον αντίκτυπο τους στις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις καινοτομίες που θα πρωταγωνιστήσουν μέσα στο 2010 και ανέδειξε τις τεχνολογικές τάσεις που αναμένεται να κυριαρχήσουν τα επόμενα χρόνια. Ακολούθησε πάνελ ομιλητών με τη συμμετοχή πελατών της SAP Hellas, οι οποίοι ανέλυσαν τις σκέψεις και τις εκτιμήσεις τους για τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα και την υπάρχουσα οικονομική συγκυρία.