Τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τις εξελίξεις τις τεχνολογίας, τις καινοτομίες που προσφέρει η SAP στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες στο πλαίσιο της ανάπτυξης καινοτομίας θα έχουν οι επισκέπτες του SAP Forum Athens. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton την Τετάρτη 10 Απριλίου.

Στην ολομέλεια του SAP Forum Athens o διεθνώς καταξιωμένος Brand Strategist, Peter Economides,θα δώσει την δική του οπτική σχετικά με την ανθρώπινη πλευρά της καινοτομίας. Επιπλέον, ο Irfan Khan, Senior Vice President & CTO, Database & Technology, SAP θα μιλήσει για τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας και για το πως η SAP μετατράπηκε από μια εταιρία business applications, σε πρωτοπόρο εταιρία τεχνολογίας με ηγετική παρουσία στις βάσεις δεδομένων, το enterprise mobility και το cloud computing.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει και 6 παράλληλες συνεδρίες που θα καλύψουν τις παρακάτω θεματικές: The future of Technology and Innovation, New Era User Experience, Blend Cloud and On-Premise Solutions, Innovation and Growth in the Consumer Industry, Protect your Long-term Investments, Intro to SAP Solutions.