Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η SAP βράβευσε τις εταιρείες πελάτες της που επέλεξαν τις λύσεις SAP, ακολουθώντας τους κανόνες ποιότητας της εταιρείας: άριστη οργάνωση, εκτέλεση και διαχείριση του έργου, σύντομη και χαμηλού κόστους υλοποίηση και άμεσα επιχειρησιακά οφέλη από το έργο SAP, απλοποιώντας σημαντικά τις εσωτερικές τους διαδικασίες.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού βραβεύτηκαν οι πελάτες της SAP σε δύο κατηγορίες έργων, τα έργα σύντομης υλοποίησης και τα έργα καινοτομίας. Στην πρώτη κατηγορία, οι επιχειρήσεις που ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν είναι οι Σφακιανάκης ΑΕ (Χρυσός Νικητής), GENFROCO ΑΕ (Αργυρός Νικητής) και Ionian Group ΑΕ (Χάλκινος Νικητής).

Στην κατηγορία καινοτομίας νικητές είναι οι Eurobank ΑΕ (Χρυσός Νικητής), Upstream ΑΕ (Αργυρός Νικητής) και η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. (Χάλκινος Νικητής). Οι Χρυσοί Νικητές των δύο κατηγοριών θα συμμετέχουν στα SAP Quality Awards σε διεθνές επίπεδο (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική), ενώ όλοι οι νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν και να παρουσιάσουν case studies από την εμπειρία τους με τις λύσεις SAP, σε εκδήλωση που θα οργανώσει η εταιρεία τους πρώτους μήνες του 2017.