Η Samsung Electronics παρουσίασε στο Samsung Developer Conference 2019 (SDC19), νέες δυνατότητες για τις πλατφόρμες της, ώστε μαζί με προγραμματιστές, να παρέχει απλούστερες και ισχυρότερες εμπειρίες στους καταναλωτές.

Η Samsung μοιράστηκε το όραμά της για το μέλλον των κινητών συσκευών και του δικτυωμένου τρόπου ζωής, εμπνέοντας τους προγραμματιστές, τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και τους καταναλωτές, με καινοτόμες εμπειρίες μέσω των συσκευών της.

Για να ανακαλύψουν οι καταναλωτές νέους τρόπους με τους οποίους μπορεί το Bixby να τους βοηθήσει να κάνουν πράγματα ταχύτερα και ευκολότερα, η Samsung ανακοίνωσε, νωρίτερα μέσα στο έτος, το Bixby Marketplace, «ανοίγοντας το δρόμο» στους προγραμματιστές να παρουσιάσουν τα Bixby capsules σε εκατομμύρια χρήστες.

Τους περασμένους έξι μήνες, η κοινότητα προγραμματιστών του Bixby έχει διπλασιαστεί. Από το 2020, το Bixby Marketplace θα επεκταθεί σταδιακά, επιτρέποντας στους προγραμματιστές να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε περισσότερες Samsung συσκευές.