Περισσότερες εταιρείες διαγωνίζονται φέτος στα Impact BITE Awards, των αναγνωρισμένων βραβείων ανάδειξης των βέλτιστων πρακτικών και της καινοτομίας Επιχειρηματικής Τεχνολογίας.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων έληξε την προηγούμενη εβδομάδα και ήδη η διαδικασία βρίσκεται στην φάση της αξιολόγησης από την κριτική επιτροπή. Πιο συγκεκριμένα, οι εταιρείες που υπέβαλαν υποψηφιότητα αυξήθηκαν κατά 20% σε σχέση με πέρσι, ενώ κάθε χρόνο οι υποψηφιότητες παρουσιάζουν αύξηση, ενισχύοντας τον ανταγωνισμό και δίνοντας την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναδείξουν τις καλές πρακτικές και την καινοτομία τους. Τα βραβεία Impact BITE Awards διοργανώνονται από το περιοδικό netweek της BOUSSIAS και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για 7η χρονιά.

Στο παρελθόν, μέσω των βραβείων, αναδείχθηκαν περισσότερες από 220 βέλτιστες πρακτικές αξιοποίησης της επιχειρησιακής τεχνολογίας, πολλές από τις οποίες έχουν γίνει πραγματικά case studies στην αγορά. Επιπλέον, πέρυσι τρείς διακεκριμένες εταιρείες προκρίθηκαν και βραβεύτηκαν στα διεθνή WITSΑ Global ICT Excellence Awards. Τέλος, στο πλαίσιο των βραβείων έχουν τιμηθεί για την προσφορά τους στο επιχειρείν και την οικονομία 25 προσωπικότητες που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους. Λίγη υπομονή ακόμα και για μια ακόμα χρονιά ο πιο αναγνωρισμένος θεσμός της αγοράς ΙCT θα παρουσιάσει σε ένα φαντασμαγορικό event απονομής τις διακεκριμένες πρακτικές και όλη την καινοτομία της ελληνικής αγοράς.