Η 9η Τακτική ΓΣ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουνίου στο Divani Caravel, στο πλαίσιο του 9ου συνεδρίου Mobile Connected World, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα και υποστήριξη του συνδέσμου.

Στην εκλογικο-απολογιστική συνέλευση παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες του συνδέσμου στην προηγούμενη διετία. Οι βασικοί άξονες που κινήθηκαν είναι αυτοί της εξωστρέφειας, της ανάπτυξης του οικοσυστήματος, της προσέλκυσης επενδύσεων και των παρεμβάσεων προς την πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς για την αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και των δυνατοτήτων των εταιρειών μελών στην ελληνική οικονομία.

Στη συνέχεια εξελέγη το νέο ΔΣ, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως: Παντελής Αγγελίδης, (Vidavo, Πρόεδρος), Άγγελος Αναγνώστου (Softone, Αντιπρόεδρος), Γιώργος Μαρκατάτος (Regate, Αντιπρόεδρος), Μάνος Μακρομάλλης (Parkguru, Γενικός Γραμματέας), Πάρης Κωνσταντίνου (Protonyx, Ταμίας), Σπύρος Καράμπαμπας (Greek Technologies, Μέλος), Γιώργος Κουρής (Data Consulting, Μέλος), Κωνσταντίνος Χανιώτης, (Telenavis, Αν. Μέλος) και Ευστάθιος Βλάχος (iLink, Αν. Μέλος). Γενικός Διευθυντής παραμένει ο Γιάννης Κωτσής – Γιανναράκης.

Τέλος, η ΓΣ υποδέχθηκε τα νέα μέλη στον ΣΕΚΕΕ, οι οποίοι παρουσίασαν τις δραστηριότητές τους στην ολομέλεια: Brain Insurtech, Liknoss, Spotlight POS, stoferno.gr, The Happy Art, Weddin και Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου.