Η Siemens Ελλάδος παρουσίασε σε τεχνολογική εκδήλωση με τίτλο «Siemens Xcelerator-Accelerate your digital transformation», τη ψηφιακή επιχειρηματική πλατφόρμα, Siemens Xcelerator, που επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των βιομηχανιών, κάθε μεγέθους, των κτηρίων, των δικτύων και των μεταφορών.

Συνδυάζοντας τον πραγματικό με τον ψηφιακό κόσμο, η πλατφόρμα περιλαμβάνει το portfolio των προηγμένων τεχνολογιών της Siemens, λύσεις hardware και software, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός ισχυρού οικοσυστήματος, μεταξύ πελατών, συνεργατών και προγραμματιστών.

Πελάτες, συνεργάτες και εταίροι της Siemens είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη στρατηγική της εταιρείας για την αντιμετώπιση των μεταβαλλόμενων προκλήσεων σε κλάδους της βιομηχανίας και στις υποδομές, καθώς και πώς η πλατφόρμα Siemens Xcelerator έρχεται για να ενισχύει τη ψηφιακή μετάβαση, ταχύτερα, ευκολότερα και σε μεγάλη κλίμακα. Εκλεκτοί ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τις καινοτομίες που αλλάζουν το τεχνολογικό τοπίο, σε διεθνές και εγχώριο επίπεδο.