Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Pobuca (πρώην SiEBEN) στην 39η Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας Gitex που διεξήχθη από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου στο Διεθνές Κέντρο Εμπορίου στο Ντουμπάι, υπό την παρουσία περισσότερων από 4.500 εκθετών από 140 χώρες του κόσμου.

Η Pobuca έδωσε το παρόν παρουσιάζοντας λύσεις CRM που με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης έχουν ως απώτερο σκοπό τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την ενίσχυση της παραγωγικότητας. Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Pobuca είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις λύσεις τεχνολογίας της εταιρείας και να διαπιστώσουν τις δυνατότητες που προσφέρουν οι πλατφόρμες Pobuca Sales, Pobuca Connect, Pobuca Loyalty και PobucaBot, του οποίου οι περισσότερες λειτουργίες βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Pobuca, Ισίδωρος Σιδερίδης, παρουσίασε πτυχές του αναπτυξιακού, επενδυτικού και επιχειρηματικού σχεδιασμού της εταιρείας, ο οποίος μεταξύ άλλων ροσανατολίζεται στην ενίσχυση του διεθνούς αποτυπώματος της Pobuca, μέσω της περαιτέρω ενδυνάμωσης της δραστηριότητας στην περιοχή της ΜΕΑ αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου. Παράλληλα, στο πλαίσιο της έκθεσης η Pobuca διακρίθηκε με το Βραβείο Καινοτομίας από το Dubai Future Foundation.