Η InTTrust τιμήθηκε ως “Microsoft Country Partner of the Year Award 2018” για την Ελλάδα στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο της Microsoft που θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας, στις 15-17 Ιουλίου 2018.

Η εταιρεία αναδείχθηκε ανάμεσα στο δίκτυο των κορυφαίων συνεργατών της Microsoft για την καινοτομία και την υλοποίηση λύσεων βασισμένων σε Microsoft τεχνολογίες. Τα βραβεία αντιπροσωπεύουν διάφορες κατηγορίες, με τους νικητές να έχουν επιλεγεί από ένα σύνολο από περισσότερους από 2.600 υποψηφίους σε 115 χώρες παγκοσμίως. Η InTTrust ξεχώρισε για την παροχή εξειδικευμένων λύσεων και υπηρεσιών, ενώ  η βράβευση αντικατοπτρίζει τους από κοινού στόχους και άμεση συνεργασία με τη Microsoft Ελλάδας.

Το “Microsoft Country Partner of the Year” επιβραβεύει συνεργάτες σε επίπεδο χώρας που επιδείξαν επιχειρηματική αριστεία στην παροχή Microsoft λύσεων σε πελάτες κατά το προηγούμενο έτος. Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει την InTTrust ως επιτυχημένο και αποτελεσματικό Cloud Solution Provider προβάλλοντας παράλληλα την καινοτομία και τον αντίκτυπο των επιχειρήσεων σε επίπεδο επιχειρηματικής συνέχειας, με αποτέλεσμα την ικανοποίηση των νέων και υπαρχόντων πελατών.

«Έχουμε την τιμή να αναγνωρίσουμε την InTTrust ως Microsoft Country Partner of the Year για την Ελλάδα» δήλωσε η Gavriella Schuster, Αντιπρόεδρος One Commercial Partner ,Microsoft Corp. «Η InTTrust διακρίθηκε ως ο κορυφαίος συνεργάτης, δείχνοντας την αξιοσημείωτη τεχνογνωσία και καινοτομία την οποία βλέπουμε στην κοινότητα των συνεργατών της Microsoft που προσφέρουν λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού».