Μεγάλη διάκριση για την Oteglobe επεφύλαξαν τα Διεθνή Βραβεία Τηλεπικοινωνιών “Global Carrier Awards 2018”, με την εταιρεία να αποσπά το βραβείο “Best Eastern European & CIS Wholesale Carrier”, ως η καλύτερη εταιρεία διεθνών τηλεπικοινωνιών στη Ν.Α. Ευρώπη και Ευρασία.

Είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που η εταιρεία αποσπά διάκριση στα Global Carrier Awards. Η νέα βράβευση είναι αποτέλεσμα της πορείας που έχει διαγράψει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια.  Παρά το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον, η Oteglobe έχει καθιερωθεί ως ο ηγέτης του κλάδου της στην Ν.Α. Ευρώπη και ως ο εναλλακτικός κόμβος της Μεσογείου για τη διασύνδεση της Ευρώπης με την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο. Η τελετή απονομής των “Global Carrier Awards 2018” πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών σύσσωμου του κλάδου διεθνών τηλεπικοινωνιών.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή να αναγνωρίζεσαι για μία ακόμη χρονιά ως η καλύτερη εταιρεία διεθνών τηλεπικοινωνιών στη Ν.Α. Ευρώπη και Ευρασία, έχοντας απέναντί σου πραγματικούς κολοσσούς του χώρου» δήλωσε ο Ντίνος Ανδρέου, Διευθύνων Σύμβουλος της OTEGLOBE, μετά την απονομή των φετινών “Global Carrier Awards”. «Ανταποκρινόμενη στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς των διεθνών τηλεπικοινωνιών, η OTEGLOBE θα συνεχίσει με την ίδια συνέπεια και αποτελεσματικότητα να παρέχει υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες, ενισχύοντας παράλληλα τη θέση της ως o αξιόπιστος κόμβος της Μεσογείου που συνδέει την Ευρώπη με τον κόσμο».