Η SingularLogic και η Vodafone, στο πλαίσιο της στρατηγικής τους συνεργασίας, για την από κοινού ανάπτυξη και διάθεση εφαρμογών λογισμικού και υπηρεσιών σύγκλισης τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, ανακοινώνουν τη διάθεση των επιχειρηματικών εφαρμογών moRE της SingularLogic, για φορητές συσκευές (SmartPhones, Tablets, Netbooks), που θα συνδυάζονται με υπηρεσίες ασύρματης πρόσβασης από το δίκτυο της Vodafone.

Η νέα αυτή οικογένεια εφαρμογών απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους και δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στα πληροφοριακά συστήματα του οργανισμού από παντού, βελτιώνοντας σημαντικές διαδικασίες της επιχείρησης όπως η διαβίβαση παραγγελιών, ο έλεγχος αποθεμάτων, η διαχείριση πελατειακών σχέσεων (CRM) και η τεχνική υποστήριξη πελατών (Field service).

Συγκεκριμένα περιλαμβάνει τις εφαρμογές: α) moRE info: για πρόσβαση σε στοιχεία εμπορικών, εμπορολογιστικών εφαρμογών και ERPs της SingularLogic. Διαθέσιμη για συσκευές Blackberry, Android και Windows Mobile (6.0 & 6.5), β) moRE CRM: για πρόσβαση σε στοιχεία CRM εφαρμογών (Footsteps, Siebel, Galaxy CRM), καθώς και αλληλεπίδραση με αυτές για αλλαγή και ενημέρωση εγγραφών. Διαθέσιμη για συσκευές Blackberry και γ) moRE Sales: για φορητή παραγγελιοληψία, merchandising και τιμολόγηση επί αυτοκινήτου. Διαθέσιμη για συσκευές Windows Mobile (6.0 & 6.5).