Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, απέκτησε το 51% του μετοχικού κεφαλαίου της SenseOne Technologies, ως στρατηγικός επενδυτής.

Η εταιρεία παραγωγής λογισμικού SenseOne Technologies ειδικεύεται στις ολοκληρωμένες λύσεις Internet of Things για κτήρια και το βασικό προϊόν της, η πλατφόρμα λογισμικού buildingSense, απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς για τη διαχείριση και την εξοικονόμηση ενέργειας, νερού και φυσικού αερίου σε συνδυασμό με τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των κτηριακών υποδομών και συστημάτων. Σημειώνεται ότι η SenseOne έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους “Top 50 Most Promising IoΤ Solution Providers 2015” στην παγκόσμια αγορά του Internet of Things από την έγκριτη αμερικανική διαδικτυακή πλατφόρμα αξιολόγησης λύσεων τεχνολογίας CIOReview (Fremont, California).

Ο Σταύρος Κρασαδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της SingularLogic, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η επένδυσή στη SenseOne θα μας δώσει τη δυνατότητα ενίσχυσης και περαιτέρω ανάπτυξης με λύσεις και υπηρεσίες στον τομέα του Internet of Things που η εταιρεία μας δηλώνει στρατηγικό ενδιαφέρον». Από την πλευρά του ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της SenseOne, ανέφερε ότι η στρατηγική αυτή επένδυση επιβραβεύει την επιτυχημένη προσπάθεια της εταιρείας και σηματοδοτεί την πρόθεσή της να πρωταγωνιστήσει και να συνδιαμορφώσει την αγορά προϊόντων και λύσεων IoT.