Η SingularLogic βραβεύθηκε από τη NEC ως «Advanced Solution Partner 2011», βράβευση η οποία πραγματοποιήθηκε από τον Ronald Rubens, Vice president Portfolio and Applications της NEC Unified Solutions, στο πλαίσιο του ετήσιου Συνεδρίου Συνεργατών της SingularLogic και αποτελεί μία σημαντική διάκριση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στην κατηγορία της διανομής και μεταπώλησης των τηλεφωνικών συστημάτων ΧΝ120.

Η SingularLogic ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη NEC το 2010, ως στρατηγικός συνεργάτης για τη μεταπώληση & τη διανομή των σύγχρονων τηλεπικοινωνιακών λύσεων της NEC στην αγορά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών, καθώς και σε επιλεγμένες κάθετες αγορές όπως της εστίασης και της φιλοξενίας.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η SingularLogic εγκατέστησε πολυάριθμα συστήματα XN120 της NEC, μέσω 60 και πλέον συνεργατών της πανελλαδικά, που εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν στα εν λόγω προϊόντα. H SingularLogic έχει ήδη συνδέσει το συγκεκριμένο τηλεφωνικό κέντρο με τις εφαρμογές SingularLogic Hospitality Hotel και Hospitality Restaurant για να καλύψει τις ανάγκες των απαιτητικών αγορών των ξενοδοχείων και των εστιατορίων/delivery.