Με επιτυχία διεξήχθη η συγκέντρωση, και μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων των Βουλευτικών εκλογών του 2009, που είχε αναλάβει η SingularLogic σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών.

Η SingularLogic, με το νέο πρωτοποριακό Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω κινητού τηλεφώνου (SRT), παρουσίασε, σε χρόνο ρεκόρ, ασφαλή εκτίμηση για το τελικό αποτέλεσμα, επιβεβαιώνοντας έτσι τις προβλέψεις της για εκτίμηση στις 9.00 μ.μ. το βράδυ των εκλογών. Το νέο σύστημα,  μοναδικό στον κόσμο, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από μια ελληνική εταιρία τη SingularLogic, αποδείχθηκε εξαιρετικά αποτελεσματικό, θέτοντας σε νέα πολύ υψηλή βάση τις προσδοκίες ενημέρωσης των πολιτών.

Συγκεκριμένα, το σύστημα λειτούργησε σε 4.160 τυχαία  εκλογικά τμήματα σε όλη την Ελλάδα, συμπληρωματικά και παράλληλα με τη θεσμοθετημένη διαδικασία αποστολής των τηλεγραφημάτων και  πέτυχε, σε  2 ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης ενσωμάτωση του 43 % των εκλογικών τμημάτων και σε 4 ώρες ενσωμάτωση του 93% των εκλογικών τμημάτων,  ενώ με τον παραδοσιακό τρόπο η ενσωμάτωση επιτεύχθηκε μετά από 2 ½ και 3 ½ επιπλέον ώρες αντίστοιχα.

Ο Γιάννης Καρακαδάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SingularLogic, ανέφερε: “Με το νέο σύστημα πετύχαμε να δώσουμε στις 9μμ. ακριβή εκτίμηση του τελικού αποτελέσματος των εκλογών. Τολμήσαμε να εφαρμόσουμε ένα διευρυμένο πιλοτικό Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης για να εξασφαλίσουμε έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών, σε χρόνο ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα,  κατατάσσοντάς μας έτσι στο ύψιστο επίπεδο ταχύτητας μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων διεθνώς.

Παράλληλα εκσυγχρονίσαμε ένα θεσμό που έχουμε υπηρετήσει με απόλυτη αξιοπιστία από το 1981″. Όσον αφορά στη μετάδοση των αποτελεσμάτων μέσω Διαδικτύου, πραγματοποιήθηκε ρεκόρ επισκεψιμότητας. Συγκεκριμένα, το site (δικτυακός τόπος) των αποτελεσμάτων των εκλογών, σε διάστημα 24 ωρών, δέχθηκε 215,3 εκατ. hits (αριθμό αιτημάτων) από 300.000 μοναδικούς επισκέπτες, ενώ οι χρήστες του Internet ζήτησαν 26,9 εκατ. σελίδες (κάρτες).