Το Smart & Sustainable Cities Conference διοργανώνεται την Τρίτη 16 Ιουλίου 2013, στο Αμφιθέατρο ΟΤΕΑcademy, στην Αθήνα, από την BOUSSIAS, με στόχο τη διάχυση πολύτιμης γνώσης για νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες στη διάθεση της Tοπικής Aυτοδιοίκησης.

Η θεματολογία του συνεδρίου θα αναπτυχθεί πάνω στους εξής πυλώνες αναφοράς: a. Στο Κατώφλι της Πόλης του Μέλλοντος: Έννοιες, Στρατηγικές και Τάσεις για τις «Έξυπνες» Πόλεις, b. Από τη Μοντελοποίηση στην Πράξη: Case studies, Καινοτομίες & Συνταγές Επιτυχίας, c.Πηγές Χρηματοδότησης & Τρόποι Υλοποίησης προς την Πόλη του Μέλλοντος. Oι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία μέσα σε 6 ώρες να ακούσουν από 22 ομιλητές τις εμπειρίες τους και τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους για βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος.

Επιπλέον, θα ενημερωθούν από αξιωματούχους κυβερνητικών και ρυθμιστικών αρχών για τη διεθνή και εγχώρια πολιτική, ώστε να εξασφαλίσουν τη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος της πόλης τους, θα γνωρίσουν ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας, βελτίωση των μεταφορών και επικοινωνιών, έξυπνα δίκτυα και τεχνολογίες ICT, ενώ θα μάθουν από 5 εξειδικευμένα στελέχη της χρηματοδοτικής αγοράς πώς να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους για την πόλη του μέλλοντος. Για περισσότερες πληροφορίες: Βασίλης Κουτσαβλής, τηλ. 210 661 7777 (εσ. 129), email: [email protected] και www.smartandsustainablecities.gr