Μια νέα εταιρεία στον τομέα των Smart Cities - υπό την επωνυμία “smartpass” - λανσάρει η Warply με την μορφή του spin out.

H “smartpass” εξειδικεύεται σε IoT υπηρεσίες για Δήμους διεθνώς και δημιουργήθηκε με όραμα να απλοποιήσει και να διευκολύνει τη ζωή των πολιτών μέσα στις πόλεις, με καινοτόμες υπηρεσίες και με τα smartphones στο επίκεντρο. Μέσα από ένα mobile application που προσφέρει η “smartpass”, όλοι οι Δήμοι μπορούν και προσφέρουν στους δημότες τους τη δυνατότητα – εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους – να διαχειρίζονται τις πληρωμές που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση.

Η “smartpass” είναι η πρώτη ολοκληρωμένη λύση που παρέχει αισθητήρες (hardware & software), έτοιμη εφαρμογή κινητού για τον πολίτη και το Δήμο και πλατφόρμα Analytics με δυνατότητα διασύνδεσης με 3rd party συστήματα. Επιπλέον, μέσα από μια ενοποιημένη πλατφόρμα, οι Δήμοι μπορούν να παρακολουθούν τις πληρωμές / οφειλές, να εξοικονομούν από το φωτισμό των πόλεων, καθώς και να βελτιστοποιούν τη διαχείριση των απορριμμάτων τους και την ανακύκλωση.