Η SoftOne (μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia) παρουσίασε την πρωτοποριακή cloud υπηρεσία ECOS EDI που βοηθάει κάθε σύγχρονη επιχείρηση να διασυνδέεται γρήγορα, αποτελεσματικά και με απόλυτη ακρίβεια με τους συνεργάτες της.

Αποτελώντας μέρος της νέας σειράς υπηρεσιών ECOS (που περιλαμβάνει επίσης τις λύσεις E-Invoicing και E-Statement), η υπηρεσία ECOS λειτουργεί ως ένα πραγματικό any-to-any σύστημα επικοινωνίας, καθώς επιτρέπει την ανταλλαγή και ενσωμάτωση ηλεκτρονικών πληροφοριών από οποιοδήποτε σύστημα σε οποιοδήποτε σύστημα, χωρίς χειροκίνητες ενέργειες και καθυστερήσεις.

Αξιοποιώντας αποκλειστικές τεχνολογίες cloud, η λύση ECOS EDI υπόσχεται την ανταλλαγή δομημένων δεδομένων και παραστατικών όπως τιμολόγια, εντολές αγοράς, παραγγελίες κα., μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Με τον τρόπο αυτό, παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να εξαλείψει άμεσα όλα τα έξοδα που σχετίζονται με την εκτύπωση, διαχείριση, αρχειοθέτηση και αποστολή εγγράφων, καθώς επίσης και όλα τα λάθη που οφείλονται σε σφάλματα πληκτρολόγησης.