Η SoftOne τοποθετεί την Κρήτη στο επίκεντρο του ψηφιακού μετασχηματισμού, με μια νέα επένδυση για τη δημιουργία υποκαταστήματος στο νομό Ηρακλείου. «Η οικονομία της Κρήτης γνωρίζει ισχυρή ανάπτυξη καθώς το νησί εξελίσσεται σταδιακά τόσο σε προορισμό σημαντικών επενδύσεων όσο και σε τεχνολογικό hub, ενώ παράλληλα η ακαδημαϊκή κοινότητα μετασχηματίζεται σε πλούσια δεξαμενή ταλέντου και τεχνογνωσίας», σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου SoftOne, Πάνος Μαρτίνης, ενώ προσέθεσε:

«Διαβλέπουμε σημαντικές προοπτικές για τον όμιλό μας, ειδικά στον τομέα του τουρισμού, για αυτό και δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην Κρήτη, προχωρώντας στην ίδρυση υποκαταστήματος στην περιοχή. H επιχειρηματική πρόταση του ομίλου SoftOne αποτελεί εχέγγυο για τη δημιουργία υψηλής προστιθέμενης αξίας για τους συνεργάτες της εταιρείας αλλά και τις επιχειρήσεις της περιφέρειας της Κρήτης, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης».

Το νέο υποκατάστημα του , που προέκυψε από την εξαγορά της AppSoft Software and Services ΑΕ με έδρα το Ηράκλειο, αριθμεί περισσότερους από 4.600 πελάτες, επιδεικνύοντας μία σταθερή ετήσια αύξηση πωλήσεων της τάξεως του 30%.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους τις ισχυρές δυνατότητες ψηφιοποίησης που προσφέρουν οι λύσεις του Ομίλου Sof για επιχειρήσεις κάθε κλάδου, όπως ενδεικτικά λογιστικά και φοροτεχνικά γραφεία, ελεύθερους επαγγελματίες, ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις λιανικής. Ταυτόχρονα, ανέδειξαν τη συνδρομή των λύσεων στην αυτοματοποίηση κρίσιμων διαδικασιών που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων, όπως η ηλεκτρονική τιμολόγηση και το B2G, οι ηλεκτρονικές προμήθειες, το B2B eCommerce, το HR και η Μισθοδοσία, η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας κα.