Την ενίσχυση της παρουσίας της στην αγορά της Κύπρου, όπου τα δύο τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει δραστηριότητα μέσω συνεργασιών, δρομολογεί η Softweb Adaptive IT Solutions.

Η εταιρεία αναμένεται να ανοίξει κατά το προσεχές διάστημα υποκατάστημα με δικά της γραφεία στην Κύπρο. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στη στρατηγική που έχει χαράξει η επιχείρηση για περαιτέρω ενδυνάμωση των εξαγωγικών της δράσεων στο εξωτερικό, από όπου αντλεί ένα σημαντικό κομμάτι του τζίρου της. Στα μελλοντικά πλάνα της βρίσκεται επίσης η διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων της.

Πάνω από 600 πελάτες Η Softweb, που δημιουργεί Β2B, B2C και B2E επιχειρηματικά λογισμικά και εξειδικευμένες λύσεις σε επίπεδο web και mobile, διαθέτει πάνω από 600 πελάτες, και έχει δραστηριότητες στην Ελλάδα και σε χώρες της Ευρώπης, όπως Βουλγαρία, Αγγλία, Ολλανδία, Γερμανία και Ελβετία.

Ενδεικτικά, στο εγχώριο πελατολόγιό της βρίσκονται brands από όλο το φάσμα της αγοράς όπως Coca Cola 3Ε, Lidl, Αύρα, Μαλαματίνα ΜΕΒΓΑΛ, Lavazza, Vicko, Interlife Ασφαλιστική, Hotel Olympia Thessaloniki, Regency Casinos Mont Parnes κ.α. Επίσης έχει αναπτύξει συνεργασίες με startups (Funk Martini, Nannuca.com, Energy Hawk κ.α.). Διαθέτει γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και απασχολεί 30 άτομα, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι προγραμματιστές.