Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση πραγματοποιήθηκε το ετήσιο rooftop party της Softweb στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενδυνάμωση σχέσεων του τεχνολογικού και εμπορικού οικοσυστήματος της εταιρείας και η ανάδειξη πρωτοπόρων ιδεών στον τομέα του B2B. Επιχειρηματίες και στελέχη εταιρειών, αλλά και εκπρόσωποι του Τύπου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, δίνοντας τη δική τους νότα στη βραδιά, με το party της εταιρείας να μετατρέπεται γρήγορα σε ένα χαλαρό “conference room”, με κεντρικό θέμα των συζητήσεων τις τεχνολογικές εξελίξεις και την αξιοποίηση αυτών για τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή.

Τη συζήτηση συνόδευαν δροσερά cocktails, γευστικά finger food και επιλεγμένες μουσικές μελωδίες. Μάλιστα, η ώρα της διοργάνωσης επέτρεψε στους παρευρισκόμενους να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα, μέσα σε ένα χαλαρό κλίμα. Η ομάδα της Softweb συζήτησε με τους καλεσμένους για τις προκλήσεις στον τομέα του B2B και παρουσίασε τις λύσεις της, βασικό γνώρισμα των οποίων αποτελεί η αξιοποίηση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών.

Οι παραπάνω λύσεις βασίζονται στην τεχνολογία Pocketwarp, που αποτελεί δημιούργημα της Softweb, και λειτουργεί ως κινητήρια δύναμη της εταιρείας στην αναπτυξιακή της πορεία. Η ανταλλαγή ιδεών με το πέρας του χρόνου παρέδωσε τη σκυτάλη στη μουσική και το χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους καλεσμένους να περνούν από το Photo Booth και να φωτογραφίζονται σε σοβαρές, αλλά και πιο funky πόζες.