Το προϊόν «Mobile B2B», που απευθύνεται στην αγορά χονδρικής πώλησης, οδήγησε την ανάπτυξη για την Softweb τη χρονιά που μας πέρασε, με την εταιρεία να καταγράφει το 2020 αυξημένο κύκλο εργασιών κατά 44% σε σύγκριση με το 2019. «Μέσα στο 2020 λανσάραμε συνολικά τέσσερα νέα προϊόντα. Το ένα προέκυψε με την εξαγορά του Butler App, με το οποίο η Softweb απέκτησε τεχνολογική λύση για τον κλάδο HORECA. Τα τρία υπόλοιπα είναι ιδιοπαραγώμενα. Εξ αυτών, το «Mobile B2B» ήταν αυτό που έδωσε τη δυναμική καθώς βγήκε και νωρίτερα στην αγορά», σημειώνει στο NetFAX ο Χαράλαμπος Δημητρακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Softweb.

Κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς η εταιρεία, με τη διεύρυνση της προϊοντικής της γκάμας, κατάφερε να αυξήσει την πελατειακή της βάση προχωρώντας σε συνεργασίες με εταιρείες όπως: Kleemann Ελλάς, British American Tobacco, Σκαγιάς ΑΒΕΕ, Politis Group, ΑΗΒ Γκρουπ, Pierre Fabre Ελλάς, HB Body, Κασίδης, Foodrinco, Pharmex, CPI, Ζέρβας, Ζωοδυναμική, Έδεσμα και Ιωνική Σφολιάτα.

Να σημειωθεί ότι εκτός από το «Mobile B2B» και το Butler App, η Softweb ανέπτυξε επίσης το CSM (Customer Services Management), μια νέα λύση για υπηρεσίες (π.χ. γιατροί, συνεργεία) που απλοποιεί το έργο των επαγγελματιών και διευκολύνει την επικοινωνία με τον πελάτη καθώς επίσης και το «Exchibition Explorer Suite», που αποτελεί την ψηφιακή πλατφόρμα της διεύθυνσης προμηθειών. Το τελευταίο έχει σχεδιαστεί για εταιρείες που λαμβάνουν μέρος σε εκθέσεις δίνοντας τους την δυνατότητα δομημένης συλλογής δεδομένων σε επίπεδο ειδών/προϊόντων από διάφορους προμηθευτές με απλοποιημένο και αυτοματοποιημένο τρόπο.

Με τα ίδια προϊόντα το 2021

«Θα εκμεταλλευτούμε όλη αυτή τη γκάμα των προϊόντων για να πετύχουμε μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς και να μπούμε σε νέες αγορές. Οι προσδοκίες για το 2021 είναι να κρατήσουμε τον ρυθμό ανάπτυξης σε διψήφια νούμερα. Έχουμε δημιουργήσει τα κατάλληλα αποθεματικά, διαθέτουμε τα στελέχη και τις δομές για να πετύχουμε τους στόχους μας», συμπληρώνει ο Χαράλαμπος Δημητρακόπουλος.

 

 

Λέζαντα: Χαράλαμπος Δημητρακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Softweb