Οι δύο Ιαπωνικοί κολοσσοί, Sony και Fujitsu, προχώρησαν σε συμμαχία για την προσφορά ολοκληρωμένων επιχειρηματικών λύσεων γύρω από το Video Security και συγκεκριμένα το IP Monitoring.

Το IP Monitoring είναι η σύγχρονη προσέγγιση για την ασφαλή παρακολούθηση προσφέροντας εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση, ευελιξία, υψηλή απόδοση και απλοποιημένη διαχείριση. Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο εταιρειών, η Sony προσφέρει την front end υποδομή που συμπεριλαμβάνει τις κάμερες υψηλής ποιότητας και το λογισμικό διαχείρισης, ενώ η Fujitsu, την back end υποδομή, υποστηρίζοντας τη λύση με τους ισχυρούς Primergy servers που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και τις κορυφαίες επιδόσεις τους.

Η λύση που προσφέρεται περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την εγκατάσταση συστήματος IP Security, παρέχοντας τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου με εικόνα και ήχο, με μεγάλη ευκολία στον χειρισμό και την καταγραφή. Με το Λογισμικό Έξυπνης Διαχείρισης, Real Shot Manager, δίνεται η δυνατότητα για «έξυπνη» παρακολούθηση με εφαρμογή εξελιγμένων φίλτρων για άμεσο εντοπισμό κινήσεων και αντικειμένων στην εικόνα, ενώ είναι δυνατή η απομόνωση συγκεκριμένης κάμερας με ταυτόχρονη παρακολούθηση και των άλλων καμερών.