Η Sparkle, σε συνεργασία με την Neurosoft, έχουν επιλεγεί από την Πλαστικά Κρήτης για να  παρέχουν ασφαλείς συνδέσεις χαμηλής καθυστέρησης για   όλα τα εργοστάσιά της και   τα γραφεία της στην Ευρώπη και την Ασία, μέσω της υπηρεσίας Enterprise Link. Οι δύο εταιρείες επελέγησαν μεταξύ άλλων φορέων για την ασφάλεια, την  ευελιξία και την επεκτασιμότητα της λύσης Enterprise Link που αξιοποιεί την τεχνολογία Secure SD-WAN (Software-Defined Wide Area Network).

Sparkle και Neurosoft θα παρέχουν μια καινοτόμο δικτυακή υποδομή για όλα τα εργοστάσια της Πλαστικά Κρήτης σε Ελλάδα, Ρουμανία, Πολωνία, Τουρκία, Ρωσία, Γαλλία, και Κίνα. Χάρη στη νέα πλατφόρμα, οι εργαζόμενοι θα μπορούν να έχουν ασφαλή πρόσβαση στο πληροφοριακό σύστημα της εταιρείας, ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους και τη σύνδεση που χρησιμοποιούν, ακόμη και εν κινήσει. Επιπλέον, το δίκτυο θα εμπλουτισθεί και με άλλες υπηρεσίες για να καταστεί δυνατή η διεθνής επικοινωνία μεταξύ των διαφορετικών τοποθεσιών.

Το Enterprise Link είναι μια υπηρεσία επιχειρησιακής διασύνδεσης που απευθύνεται σε επιχειρήσεις με παρουσία σε πολλαπλές τοποθεσίες για να τις βοηθήσει να απλοποιήσουν την αρχιτεκτονική του δικτύου τους και να βελτιώσουν την επικοινωνία μεταξύ των υποκαταστημάτων, των κεντρικών γραφείων και των data centers τους (on-premise ή στο cloud).

Βασισμένη σε αρχιτεκτονική SD-WAN, η υπηρεσία λειτουργεί ανεξάρτητα  από το δίκτυο που χρησιμοποιείται την τρέχουσα στιγμή (MPLS ή Broadband) βελτιστοποιώντας τα WAN σύμφωνα με διάφορες επιχειρησιακές ανάγκες. Με τη χρήση τεχνολογιών ιεράρχησης εφαρμογών, traffic break-outs, real- time link measurement και load-balancing, το Enterprise Link φέρνει τους συνδεδεμένους χρήστες πιο κοντά στις εφαρμογές τους, όπου κι αν βρίσκονται. Ταυτόχρονα, η υπηρεσία συμβάλλει στην αύξηση του επιπέδου ασφάλειας πληροφοριών σε όλο το φάσμα των ψηφιακών υποδομών, εντοπίζοντας και αποτρέποντας απειλές.