Στην MainSys ανέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) την προμήθεια ηλεκτρονικού συστήματος διαχείρισης των συμβάντων έως 500 κινητών μονάδων υγείας (ΚΟΜΥ) ειδικού σκοπού.

Το συνολικό τίμημα της σύμβασης ανέρχεται μέχρι το ποσό των 800.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια: – κεντρικού λογισμικού καταγραφής και διαχείρισης των συμβάντων, που θα κληθεί να εξυπηρετήσει ο ΕΟΔΥ και θα λαμβάνει μέσω του τηλεφωνικού του κέντρου.

Πρόκειται για έτοιμο λογισμικό κεντρικού πληροφοριακού συστήματος, μέσω του οποίου θα στέλνονται τα αιτήματα προς εξυπηρέτηση στις κινητές ομάδες ειδικού σκοπού, οι οποίες θα διαθέτουν από μία ασύρματη ειδική φορητή συσκευή, με αισθητήρα θερμομέτρησης ιατρικού τύπου. – κινητής εφαρμογής, για τις ειδικές φορητές συσκευές με αισθητήρα θερμομέτρησης ιατρικού τύπου (έως 500 άδειες χρήσης).

Το συγκεκριμένο έτοιμο λογισμικό θα είναι εγκατεστημένο στη φορητή συσκευή των ΚΟΜΥ ειδικού σκοπού και θα διασυνδέεται με το κεντρικό λογισμικό μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας. – έως 500 ασύρματων ειδικών φορητών συσκευών με αισθητήρα θερμομέτρησης ιατρικού τύπου.