Στην Bewise ανάθεσε η HELM Hellas - NIKO, την αναβάθμιση των πληροφοριακών υποδομών της.

Το έργο περιλαμβάνει λεπτομερές IT audit, καταγραφή αποτελεσμάτων και επανασχεδιασμό του συνόλου της IT υποδομής των κεντρικών γραφείων της εταιρείας στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ύστερα από το IT Audit και το penetration testing, η ομάδα της Bewise σχεδίασε τα επόμενα βήματα του οργανισμού ως προς το Business Continuity, το οποίο περιλάμβανε μεταφορά back-up και υπηρεσιών στο cloud, υποστήριξη στο Cisco Unified Communications, στο Microsoft Office365, καθώς και στη γενικότερη  IT υποδομή – routing, switching, wireless, defensive security (blue team), servers, storage back-up κλπ.

Πλέον, το IT τμήμα της HELM Hellas – NIKO «τρέχει» με συμβόλαιο υποστήριξης από την Bewise όπου εξειδικευμένοι μηχανικοί της εταιρείας έχουν αναλάβει την πλήρη υποστήριξή του.
«Από την πρώτη μας επαφή με την ομάδα της Bewise, διαπιστώσαμε πως κατανόησαν πλήρως τις ανάγκες μας, είχαν ρεαλιστικές λύσεις, ενώ έκαναν και ένα βήμα παραπάνω, αναλύοντας τις ΙΤ προκλήσεις που πιθανότατα θα αντιμετωπίσει ο όμιλος στο μέλλον…» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κορδάκης, Commercial Director & Vice President της Helm Hellas.

Η εταιρεία ΝΙΚΟ Helm Hellas ιδρύθηκε το 1972 στην Κόρινθο και εστιάζει στην ανάπτυξη, την κατασκευή και τη διάθεση υψηλής ποιότητας οικοδομικών μηχανισμών και συστημάτων διακίνησης. O όμιλος NIKO, διαθέτει γραφεία και αποθήκες σε 7 χώρες μέσω των θυγατρικών της και εξάγει πάνω από το 90% των προϊόντων της σε περισσότερες από 65 χώρες, ενώ απασχολεί περισσότερους από 100 εργαζομένους με υψηλή εξειδίκευση και εκπαίδευση.