Θυγατρική εταιρεία στην Ελλάδα ίδρυσε τον περασμένο Ιούλιο η αυστριακή εταιρεία Denovo, η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη εφαρμογών και λογισμικού.

Η Denovo Hellas, με αρχικό κεφάλαιο 50.000 ευρώ, έχει ως αντικείμενα μεταξύ άλλων την παροχή υπηρεσιών εφαρμογών πληροφορικής, τις υπηρεσίες αναπαραγωγής λογισμικού και τις υπηρεσίες εγκατάστασης πακέτων λογισμικού ή επεκτάσεων. Επικεφαλής της ελληνικής θυγατρικής έχει αναλάβει η Μαρία Βορύλλα, η οποία μέχρι πρότινος ανήκε στο δυναμικό της Intrasoft International, ως Digital Communications Professional, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί μεταξύ άλλων και στην SLEED, ως Digital Marketing Consultant. Σε δήλωσή του, ο Mattias Rauter, διευθυντής τεχνολογίας της Denovo, ανέφερε ότι η επέκταση στην Ελλάδα είναι ένα απολύτως λογικό βήμα για την εταιρεία, από τεχνικής άποψης, με δεδομένη την ευέλικτη νοοτροπία της ελληνικής κουλτούρας. «Από την ίδρυσή μας εργαζόμαστε με κορυφαίες τεχνολογίες, τόσο σε web όσο και σε mobile πλατφόρμες. Με το βήμα της διεθνοποίησης, ελπίζουμε επίσης για νέες ιδέες που θα ωθήσουν εμάς και τα έργα μας περαιτέρω», τονισε. Σημειώνεται ότι η Denovo έχει αναρτήσει αγγελία με την οποία ζητά να προσλάβει Senior Full Stack Web Developer (React/JavaScript) στην Αθήνα.

Το προφίλ της Denovo

Η Denovo λειτουργεί αποκλειστικά με το σύστημα της «ευέλικτης σταθερής τιμής», που βασίζεται στη συνεργασία με τον πελάτη. Το πλάνο της εταιρείας προβλέπει μία σύντομη δοκιμαστική φάση, στο τέλος της οποίας ο πελάτης μπορεί χωρίς χρέωση να αποφασίσει να μην προχωρήσει, ενώ δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να κάνει αλλαγές στο project χωρίς επιπλέον κόστος. Η εταιρεία αναλαμβάνει εξάλλου μερίδιο επί του ενδεχόμενου κινδύνου για τυχόν περαιτέρω κόστη που μπορούν να προκύψουν.