Η Real Consulting Integration & Operation είναι ο αποδέκτης του βραβείου αριστείας 2015 της SAP για τους συνεργάτες στην περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής την κατηγορία “Top OEM.”

Τα βραβεία παρουσιάστηκαν από τη SAP για τους συνεργάτες της με κορυφαίες επιδόσεις στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν τους πελάτες να υιοθετήσουν την καινοτομία εύκολα, να αποκτήσουν αποτελέσματα γρήγορα, να αναπτυχθούν βιώσιμα και να «τρέξουν» πιο απλά με τις λύσεις που προσφέρει η SAP. Οι αποδέκτες των φετινών βραβείων έχουν εξαιρετική συνεισφορά, που επηρεάζει τις συνολικές πωλήσεις της SAP και τους στόχους της.

«Το βραβείο αριστείας της SAP για τους συνεργάτες ΕΜΕΑ δίνει έμφαση στην στρατηγική συνεργασία μεταξύ της SAP και της Real Consulting, όχι μόνο για τη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη των λύσεων που προσφέρει η Real Consulting αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες της SAP, αλλά και τη στενή συνεργασία που τελικά οδηγεί στην επιτυχία του πελάτη», δήλωσε ο Αναστάσιος Παπαργύρης, Διευθύνων σύμβουλος της Real Consulting.

Η Real Consulting υιοθετεί την στρατηγική της SAP με την οποία έχει μακροχρόνια σχέση συνεργασίας από την ίδρυσή της. Η σχέση της με τη SAP εστιάζει στο να βοηθάει τους πελάτες να αντλούν περισσότερη αξία από τις επενδύσεις της SAP σε ένα όλο και πιο περίπλοκο και παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον.