Η Printec group ενισχύει την ομάδα της και το executive team με τη δημιουργία του ρόλου του Group Business Development Manager. Η κίνηση αυτή στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του υφιστάμενου portfolio από επιλεγμένες ψηφιακές λύσεις στις 16 χώρες που δραστηριοποιείται. Σε αυτό το πλαίσιο, από το τέλος Σεπτεμβρίου o Κωνσταντίνος Καλογεράκης προστέθηκε στη δυναμική ομάδα του Ομίλου με την ανάληψη του ρόλου του Group Business Development Manager.

Ο κ. Καλογεράκης κατέχει σημαντική γνώση του τραπεζικού κλάδου και του οικοσυστήματος της τεχνολογίας και καινοτομίας. Στο παρελθόν έχει αναλάβει ρόλους που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες του χρηματοοικονομικού κλάδου (FinTech) και την καινοτομία στην Εθνική Τράπεζα για περισσότερα από 10 χρόνια και στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα – HDB πιο πρόσφατα. Έχει επίσης συνεργαστεί με την PayPal ως Official Partner για την Ελλάδα και την Πολωνία, καθώς και με την Crowdpolicy, κυρίως για το Visa Innovation Program, ενώ παλαιότερα υπήρξε σύμβουλος διοίκησης στην AT Kearney.

Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κάτοχος MBA από το SDA Βοcconi στο Μιλάνο. Είναι επίσης Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Bocconi στην Ελλάδα και Αντιπρόεδρος του μη κερδοσκοπικού σωματείου Hellenic Blockchain Hub, ενώ πρόσφατα ορίστηκε μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΔΑ Αττικής, μέλος του ομίλου Italgas.