Το SAP S/4HANA και την κάθετη λύση Retail for Merchandise Management επέλεξε η AΝΕΔΗΚ Κρητικός, που δραστηριοποιείται στον κλάδο τ. ου οργανωμένου λιανικού εμπορίου τροφίμων. Πιο συγκεκριμένα, το SAP S/4HANA και η κάθετη λύση Retail θα χρησιμοποιηθούν μεταξύ άλλων για τη χρηματοοικονομική διαχείριση, την οργάνωση των πωλήσεων, τις σχέσεις με τους πελάτες, την παρακολούθηση και εκτέλεση του κυκλώματος προμηθειών, τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, των κωδικών προϊόντων και των καταστημάτων, όπως επίσης και για τον προγραμματισμό του ανεφοδιασμού των καταστημάτων.

Όπως εκτιμάται, η υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών στις διαδικασίες ERP καθώς και η εισαγωγή τεχνολογιών αιχμής επάνω στην τεχνολογική υποδομή που προσφέρει το SAP S/4HANA θα επιτρέψουν την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.

«Στόχος μας είναι να καλύψουμε μέσω μιας ενοποιημένης πλατφόρμας διαφορετικές ανάγκες των επιχειρησιακών μας διαδικασιών, όπως τη χρηματοοικονομική διαχείριση, τις πωλήσεις, τις προμήθειες και άλλα», δήλωσε με αφορμή τη συνεργασία ο Άγγελος Κρητικός, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός.

«Ευχαριστούμε θερμά τις ομάδες της ΑΝΕΔΗΚ και της SAP που εργάστηκαν για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της επιχειρηματικής συμφωνίας που θα ενισχύσει τον επιχειρησιακό μετασχηματισμό της ΑΝΕΔΗΚ. Η εμπειρία της SAP στον κλάδο του λιανικού εμπορίου τροφίμων αποτελεί παράγοντα επιτυχίας για την επένδυση αυτή», ανέφερε, από την πλευρά του ο Ανδρέας Ξηρόκωστας, διευθύνων σύμβουλος, SAP Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας.