Η ΑΒΒ Ελλάδος συμμετέχει ως στρατηγικός χορηγός στο Industry 4.0 Now! Hackathon, τον πρώτο μαραθώνιο καινοτομίας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον τομέα της βιομηχανίας.

Η εκδήλωση, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) σε συνεργασία με την εταιρεία τεχνολογίας και ψηφιακής καινοτομίας Crowdpolicy, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 29, 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2019. To Industry 4.0 Now! Hackathon είναι μία πρωτοβουλία Ανοικτής Καινοτομίας του ΣΕΒ, ένας μαραθώνιος τεχνολογίας, που έχει στόχο να φέρει το οικοσύστημα της καινοτομίας, των startups και των πανεπιστημίων κοντά στη βιομηχανία και τις επιχειρήσεις, μέσω συνεργασιών και συμπράξεων, ώστε να διερευνηθούν πιθανότητες και σενάρια ψηφιακού μετασχηματισμού και καινοτομικής ανάπτυξης, που έχουν νόημα για την ελληνική πραγματικότητα.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μηχανικούς παραγωγής, ερευνητές, προγραμματιστές, αναλυτές, designers, business consultants, επαγγελματίες, στελέχη από τον τομέα της βιομηχανίας, φοιτητές, startups, καθώς και όσους επιθυμούν να συμβάλλουν ενεργά στην ανάπτυξη υπηρεσιών και εφαρμογών που προωθούν την καινοτόμο νεανική επιχειρηματικότητα και την ψηφιακή αναβάθμιση της βιομηχανίας και των επιχειρήσεων.