Σε στρατηγική συνεργασία με την Malwarebytes προχώρησε η interworks.cloud. Πιο συγκεκριμένα, η interworks.cloud θα προωθεί την λύση ThreatDown στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, παρέχοντας την προμήθεια και την υποστήριξη των αντίστοιχων αδειών λογισμικού. Το χαρτοφυλάκιο λύσεων ThreatDown, που ονομαζόταν παλαιότερα Malwarebytes for Business, έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εξουδετέρωση απειλών, ενώ παράλληλα ενισχύει το IT, μέσω εύχρηστων, αποτελεσματικών τεχνολογιών όπως ο νέος πίνακας ελέγχου Security Advisor και τα πακέτα ThreatDown που συνδυάζουν τις τεχνολογίες και τις υπηρεσίες που απαιτούνται για την προστασία των οργανισμών από τις κακόβουλες επιθέσεις.

«Η συνεργασία μας αντιπροσωπεύει τη συνάντηση δύο κορυφαίων εταιρειών που δεσμεύονται να προσφέρουν υψηλής ποιότητας λύσεις ασφάλειας στον ψηφιακό κόσμο. Με αφοσίωση στην απλότητα και την αποτελεσματικότητα, στοχεύουμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες και τους πελάτες μας μια ασφαλή και εύχρηστη εμπειρία. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην καινοτομία και την ανάπτυξη, προωθώντας την κυβερνοασφάλεια στο υψηλότερο επίπεδο και προσφέροντας εξαιρετική υποστήριξη στους πελάτες μας, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας για την ασφάλεια των δικτύων και των επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο», σημείωσε ο Σταμάτης Μπαρμπουνάκης, Chief Commercial Officer της interworks.cloud.

Η Malwarebytes είναι παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, παρέχοντας λύσεις προστασίας τελικών σημείων (Easy-to-Use Endpoint Security Platform), απορρήτου και πρόληψης απειλών σε παγκόσμιο επίπεδο.