Η Performance Technologies ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη SAS, με σκοπό την ενίσχυση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, σε περιοχές όπως Customer Intelligence, Risk Management, Fraud & Security, Data Management και Internet of Things.

Η Performance Technologies, που πιστοποιήθηκε ως Silver Partner της SAS,  διαθέτει αποδεδειγμένη εμπειρία στην περιοχή των Analytics και της Τεχνητής Νοημοσύνης και βοηθάει τους πελάτες της να παίρνουν στρατηγικές αποφάσεις με βάση τα δεδομένα, με σκοπό την επιτυχία και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ολόκληρου του οργανισμού, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Διονύσης Χιντζίδης, πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της Performance Technologies δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη νέα μας επιχειρηματική συνεργασία με τη SAS, ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της ανάλυσης δεδομένων. Μέσω καινοτόμων λογισμικών και υπηρεσιών, η SAS εμπνέει τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο να μετατρέψουν τα δεδομένα σε νοημοσύνη.  Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η νέα μας συνεργασία θα υποστηρίξει το ταξίδι των πελατών μας προς τον μετασχηματισμό τους σε data driven οργανισμούς, ένα όραμα που μοιραζόμαστε από κοινού με τη SAS».