Το Oracle Consulting και η Deloitte ανακοίνωσαν μια στρατηγική συνεργασία σε επίπεδο πωλήσεων και παροχής λύσεων, με την ονομασία Elevate.

Αυτή η κοινή προσπάθεια επικεντρώνεται στην επιτάχυνση της καινοτομίας των πελατών μέσα από την υποστήριξή τους για γρήγορη μετακίνηση και διαχείριση φόρτων εργασίας με την Oracle Autonomous Database και την Oracle Cloud Infrastructure. Το Elevate συνδυάζει την τεχνογνωσία και την εμπειρία των δύο οργανισμών, επιτρέποντας στους πελάτες να εκτελούν και να βελτιστοποιούν τις εταιρικές λειτουργίες στο cloud με ταυτόχρονη μεγιστοποίηση της αξίας των υφιστάμενων επενδύσεων σε τεχνολογίες της Oracle.

Η συνεργασία στηρίζεται στο Oracle Soar, Destination PaaS and IaaS, που παρέχει αυτοματοποιημένη μετάβαση στο cloud, καθώς και στο τμήμα επαγγελματικών υπηρεσιών της Deloitte που υποστηρίζεται, για τον εντοπισμό και την αυτοματοποίηση σε περιβάλλον cloud, από την πλατφόρμα AtaData της εταιρείας.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις cloud της Deloitte συμπληρώνουν τις υπηρεσίες μετάβασης της Oracle – σε κάθε στάδιο: από τη χάραξη στρατηγικής μέχρι την υλοποίηση και τη λειτουργία. Οι υπηρεσίες αυτές, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της Deloitte πάνω στις τεχνολογίες της Oracle, την επιχειρηματική πληροφόρηση, την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και τους κλάδους της αγοράς, μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες να πετύχουν στην αξιοποίηση του cloud.