Η Epsilon Net ΑΕ και η Hit ΑΕ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία στρατηγική συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού για τις ξενοδοχειακές μονάδες και την εστίαση στην Ελλάδα, για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και ανάγκης.

Ειδικά στον χώρο του τουρισμού και της εστίασης η Epsilon Net μέσω της πλατφόρμας Pylon έχει δημιουργήσει τις εφαρμογές Pylon Hospitality και Pylon Restaurant, ενώ ταυτόχρονα, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών της που ξεπερνάει τους 300 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα, σε πανελλαδικό επίπεδο, της κάλυψης όλων των τουριστικών μονάδων.

Η HiT Hospitality Integrated Technologies AE είναι γνώριμη εδώ και 25 χρόνια στον χώρο του τουρισμού, ως ένας από τους μεγαλύτερους Hospitality Integrator στην Ελλάδα, με ιστορία οργάνωσης των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών αλυσίδων, των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 και των πιο γνωστών αλυσίδων μαζικής εστίασης.

Το άθροισμα της εγκατεστημένης βάσης των δύο εταιρειών ξεπερνάει τις 2.000 εγκαταστάσεις ξενοδοχειακών λύσεων και πάνω από 400 καταστήματα αλυσίδων εστίασης. Μέσω αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, οι δύο εταιρείες, θα αναπτύξουν περαιτέρω τις ήδη υπάρχουσες λύσεις που διαθέτουν και ταυτόχρονα θα αναπτύξουν νέα προγράμματα και υπηρεσίες που θα στοχεύουν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών όλων των εσωτερικών τμημάτων του τουριστικού κλάδου.

Όλα τα παραπάνω θα είναι βασισμένα στις ανθρώπινες ανάγκες (Guest experience), στις νέες τάσεις της αγοράς, την παροχή απομακρυσμένων ξενοδοχειακών υπηρεσιών (Mobility) και σε νέες υπηρεσίες SaaS (Software as a service) σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τα διεθνή πρότυπα. Φυσικά σε συνδυασμό με το εύρος της εγκαταστατικής δύναμης, και την πανελλαδική κάλυψη μέσω του δικτύου συνεργατών της Epsilon Net , οι παραπάνω λύσεις και προϊόντα θα μπορούν να διατεθούν ακόμα και στον πιο απομακρυσμένο πελάτη σε όλη την επικράτεια.